Velkommen til Autofil.no!

Velkommen til Autofil.no!

Hva er egentlig Autofil, og hvem er vi som står bak?

Autofil er et begrep, en tilstand, kanskje til og med en legning.

Alle som merker at det skjer noe i kroppen eller i hodet når de ser en snasen bil, kan med trygghet kalle seg autofile. Superbiler, veteranbiler, bruksbiler: alt kan være av interesse. Det er du som bestemmer!

Autofil-navnet dukket først opp på TV-skjermen, med Jan Erik Larssen i spissen. Disse episodene er fortsatt tilgjengelig i sin helhet på NRKs nettsider, og er verdt en kikk!

Bladet Autofil har eksistert siden 2002, og har jobbet parallelt og uavhengig av TV-programmet, som gikk av luften i 2008. I dag er vi Norges største uavhengige bilblad, og fokuserer fortsatt på grunnprinsippet: Bil skal være gøy!

I redaksjonen har vi faste medarbeidere og erfarne frilansere som jobber kontinuerlig med å levere det beste av bilunderholdning og forbrukerstoff til magasinene Autofil og Gatebil. Vi leverer også alt bilstoff til Dinside.no og Dagbladet og db.no.Espen Stensrud, sjefredaktørDet kommer mye rart fra Raufoss, redaktør Espen er ikke noe unntak. Liker alt som går fort på to eller fire hjul, eller til vanns, men nyter helst en diger SUV med god plass siden han har tre smårollinger hjemme. Juryformann i den store Årets Bil-kåringen i Dagbladet/DinSide/Autofil - og elsker sin gullfargede veteran-boble.

Epost: [email protected]


Fred Magne Skillebæk, redaksjonssjefNår Jessheims store sønn ikke er på jobb, reiser han aller helst til skogs med en av sine ombygde Toyota Hiluxer. Offroad-entusiast til tusen, og reiser gjerne verden rundt med kamera - eller på jakt etter bildeler.

Epost: [email protected]


Lord Arnstein Landsem, journalist

(Foto:Autofil)


"The Secret Life of Lord Arnstein Landsem" er ei bok vi gjerne skulle ha lest. Norges eneste offisielle Lord er et uhyre fascinerende eksemplar av den menneskelige rase, og er i besittelse av ikke mindre enn 13 biler. Foretrekker åtte sylindre. Helst med kompressor på toppen.

Epost: [email protected]


Knut Arne Marcussen, journalist

(Foto:Autofil)


Redaksjonens "mest strukturerte" medlem, bosatt i Drammen med ei relativt tungt trafikert pendlerrute inn til byen. Sier ikke nei hvis nøkkelen til en tysk sportsbil havner på pulten. Han er også den med tyngst gassfot: Knut Arne er den eneste vi vet om som har greid å få fartsbot i en Kia Picanto...

Epost: [email protected]


Knut Moberg, journalist


(Foto:Nina Hansen/Dagbladet)


Frankofile Moberg elsker å dykke ned i tall og formler. Kanskje ikke så rart - han er nemlig den mest utdannede (og dannede) av oss og gikk i sin tid på skole sammen med Jonas Gahr Støre. Kan det meste om oppsiktsvekkende mye!

Epost: [email protected]


Rune Nesheim, journalist
Direkte fra Nakkerud i Buskerud kommer en arbeidshingst av de sjeldne, som ikke nøler ett sekund om han må demontere sin egen bil tre ganger for å gjøre for eksempel en DAB-radio-test. Er ansvarlig for Gatebil-bilagene og selvsagt konge på alt som er av treff.

Epost: [email protected]


Jamieson Pothecary, kreativ leder

(Foto:Autofil)


Mens vi andre er ute og finner på spik, sitter James oftest på kontoret og syr sammen bladet. Med foto-utdannelse og ekstrem bilinteresse i ryggsekken skal det godt gjøres å finne en bedre designer til Norges beste bilblad! (...det nærmer seg deadline, så vi tør ikke å skrive noe stygt...)

Epost: [email protected]


Geir Hovensjø, frilansjournalist

(Foto:Autofil)


Veteran med sans for veteraner. Oftest observert i Elverum-traktene, gjerne i et obskurt kjøretøy hentet fra en garasje som huser flere biler enn det strengt tatt skal gå an. Autofils statistikk-nestor har vært motorjournalist i en mannsalder og er en bunnløs kilde til gode historier og fakta du aldri trodde du ville vite.

Epost: [email protected]


Kaj Alver, frilansjournalist
Fra vårt distriktskontor i vest, kommer Gatebil-entusiast Kaj Alver. Kjent for tung gassfot, hyppige girskift - og aldri et nei om det skulle dukke opp en god sak! Som alle bergensere snakker han selvsagt som en foss.

Epost: [email protected]


I tillegg har vi de to eminente frilanserne Morten Moum og Stein Bekkevold.

Les mer om: autofil, redaksjonen
Nøkkelord:

Diskutér denne artikkelen