Dobbeltnummer i salg nå

Dobbeltnummer i salg nå

Autofil og Gatebil.

På mandag ligger neste Autofil og Gatebil i butikkene. Det betyr 168 sider bilglede på en gang.

Vil du heller lese bladene digitalt, kan du laste ned begge bladene til nettbrett og telefon HER allerede nå. Abonnenter laster ned alle årganger gratis.

Det enkleste er å få bladet rett i postkassa. Det fikser du lett HER.

Sjekk under for noe av hva du kan lese.

<b>VI TESTER SMÅ-SUVER:</b> Markedet for kompakt-SUVer vokser raskt. Vi har testet de tre nyeste mot hverandre. Det er sjelden vi tester biler i samme segment med så forskjellige egenskaper.
VI TESTER SMÅ-SUVER: Markedet for kompakt-SUVer vokser raskt. Vi har testet de tre nyeste mot hverandre. Det er sjelden vi tester biler i samme segment med så forskjellige egenskaper. (Foto:KASPER VAN WALLINGER)


<b>KLASSISK:</b> GATEBIL-miljøet har sterk overvekt av turbo. Derfor er det moro at noen dukker opp med god gammeldags sugetrimming i klassisk karosseri.
KLASSISK: GATEBIL-miljøet har sterk overvekt av turbo. Derfor er det moro at noen dukker opp med god gammeldags sugetrimming i klassisk karosseri. (Foto:KAJ ALVER)


<B>STOR:</b> Månedens selvmotsigelse. Mini stasjonsvogn har est så mye at den er blitt en reell konkurrent til Golf… eller er den det?
STOR: Månedens selvmotsigelse. Mini stasjonsvogn har est så mye at den er blitt en reell konkurrent til Golf… eller er den det? (Foto:MINI)


<b>EVIGHETSMASKINEN:</b> Vi har Tilbragt en haug med mil med det mange mener er den siste skikkelige Mercedesen, nemlig en W123. Vi mener dette er en av de mest solide og velkjørende veteranbiler du kan velge.
EVIGHETSMASKINEN: Vi har Tilbragt en haug med mil med det mange mener er den siste skikkelige Mercedesen, nemlig en W123. Vi mener dette er en av de mest solide og velkjørende veteranbiler du kan velge. (Foto:STEIN INGE STØLEN)


RART NAVN: Subaru Levorg erstatter Legaxy og viderefører det beste fra Subaru. Det bil si Boxermotor og symetrisk firehjulsdrift. Er det nok i dag?
RART NAVN: Subaru Levorg erstatter Legaxy og viderefører det beste fra Subaru. Det bil si Boxermotor og symetrisk firehjulsdrift. Er det nok i dag? (Foto:KNUT ARNE MARCUSSEN)


<b>LOWLIFE:</b> Morten har garantert Norges laveste BMW 3-serie. Ganske enkelt for at den ligger på bakken dersom du trykker på de riktige knappene.
LOWLIFE: Morten har garantert Norges laveste BMW 3-serie. Ganske enkelt for at den ligger på bakken dersom du trykker på de riktige knappene. (Foto:KAJ ALVER)


<b>TERRENGBIL:</b>  Landcruiser er oppgradert. Vi har testet den til lands og til vanns og konkludert.
TERRENGBIL: Landcruiser er oppgradert. Vi har testet den til lands og til vanns og konkludert. (Foto:JAMEISON POTHECARY)


<b>KJENDIS:</b> Den gamle 2002en har vært på GATEBIL en årrekke, men med en eier fra Estland. Nå har bilen norsk eier. Vi tar et dypdykk i det svært spesielle bygget.
KJENDIS: Den gamle 2002en har vært på GATEBIL en årrekke, men med en eier fra Estland. Nå har bilen norsk eier. Vi tar et dypdykk i det svært spesielle bygget. (Foto:KAJ ALVER)


(Foto:MORTEN MOUM)


<B>FLATBANKET OG BREDSTRUKKET:</b> Ola Idar har en splittet personlighet. Hvertfall bilen. Den har racing breddere og hjul, men luftfjæring og lakk sier utstilling.
FLATBANKET OG BREDSTRUKKET: Ola Idar har en splittet personlighet. Hvertfall bilen. Den har racing breddere og hjul, men luftfjæring og lakk sier utstilling. (Foto:KAJ ALVER)


<b>FYRRIG FRANSKMANN:</b> Peugeot har bestemt seg for å knuse Golf med sin nye GTI. Det skal de gjøre med en 1,6-liter på 270 hester. Og morsom var den.
FYRRIG FRANSKMANN: Peugeot har bestemt seg for å knuse Golf med sin nye GTI. Det skal de gjøre med en 1,6-liter på 270 hester. Og morsom var den. (Foto:PEUGEOT)


<b>BRUKT:</b> Vurdere du brukt SUV? Ikke kjøp før du har lest vår test.
BRUKT: Vurdere du brukt SUV? Ikke kjøp før du har lest vår test. (Foto:KAJ ALVER)


<b>STERIL:</b> Vi har ventet lenge på nye Audi A4. Ved første øyekast ser det ut som vi har ventet forgjeves, for det er vanskelig å se forskjellene.
STERIL: Vi har ventet lenge på nye Audi A4. Ved første øyekast ser det ut som vi har ventet forgjeves, for det er vanskelig å se forskjellene. (Foto:AUDI)


<b>VI DIGGER 240:</b> Volvo 200-serien er en av tidenes mest populære biler i Skandinavia. Særlig om det er vinteridrett med høye brøytekanter. Men for Svein er sånt noe høyst uaktuelt.
VI DIGGER 240: Volvo 200-serien er en av tidenes mest populære biler i Skandinavia. Særlig om det er vinteridrett med høye brøytekanter. Men for Svein er sånt noe høyst uaktuelt.


<b>NYTT FORSØK: </b> Opel strever med folks gunst. Nå kommer det en ny Astra og de lokker med friskt design og det aller siste i lysteknoligi. Det er oppsiktsvekkende i dette segmentet. Vi har testet den.
NYTT FORSØK: Opel strever med folks gunst. Nå kommer det en ny Astra og de lokker med friskt design og det aller siste i lysteknoligi. Det er oppsiktsvekkende i dette segmentet. Vi har testet den. (Foto:OPEL)

Les mer om: autofil magasin, autofil
Nøkkelord:

Diskutér denne artikkelen