Den beste julegava

Den beste julegava

Hjulestria blir bedre med Autofil.

På mandag ligger neste Autofil og Gatebil i butikkene. Det betyr 168 sider bilglede på en gang.

Vil du heller lese bladene digitalt, kan du laste ned begge bladene til nettbrett og telefon HER allerede nå. Abonnenter laster ned alle årganger gratis.

Det enkleste er å få bladet rett i postkassa. Sjekk vårt gode tilbud HER.

Sjekk under for noe av hva du kan lese:

<b>TEST AV LADBARE HYBRIDER:</b> Noen få ladbare hybrider begynner å komme til landet. Vi har sammenlignet de tre nyeste familiebilene. Bilene overrasker ikke bare positivt.
TEST AV LADBARE HYBRIDER: Noen få ladbare hybrider begynner å komme til landet. Vi har sammenlignet de tre nyeste familiebilene. Bilene overrasker ikke bare positivt. (Foto:JAMIESON POTHECARY)


<b>STOR DASHCAM-TEST:</b> Dashbordkameraer brukes som bevis i forsikringssaker i Norge, og kan være avgjørende i skyldspørsmål Vi har testet ti stykker i forskjellige prisklasser. Det er ikke alltid at prisen avgjør.
STOR DASHCAM-TEST: Dashbordkameraer brukes som bevis i forsikringssaker i Norge, og kan være avgjørende i skyldspørsmål Vi har testet ti stykker i forskjellige prisklasser. Det er ikke alltid at prisen avgjør. (Foto:RUNE M. NESHEIM)


<b>LADBAR BAMSE:</b> Audi lover sensasjonelt lave utslipp på store Q7. Audi er en av svært få som velger diesel i kombinasjon hybrid. Vi har endelig fått testet e-tron-versjonen.
LADBAR BAMSE: Audi lover sensasjonelt lave utslipp på store Q7. Audi er en av svært få som velger diesel i kombinasjon hybrid. Vi har endelig fått testet e-tron-versjonen. (Foto:AUDI)


<b>EN PRAT MED ELON MUSK:</b> Han er blitt millardær på elleville ideer. Han tror ikke på en batterirevolusjon. Han mener hydrogen er feil vei å gå og fyren drømmer om å bo på Mars. Les om hans ville visjoner.
EN PRAT MED ELON MUSK: Han er blitt millardær på elleville ideer. Han tror ikke på en batterirevolusjon. Han mener hydrogen er feil vei å gå og fyren drømmer om å bo på Mars. Les om hans ville visjoner. (Foto:AP)


<b>TESTER PROTOTYPER:</b> Vu har vært en tur i Korea og sett på hva Hyundai-konsernet og spesielt Kia forbereder seg på for nærmeste og fjernere fremtid.
TESTER PROTOTYPER: Vu har vært en tur i Korea og sett på hva Hyundai-konsernet og spesielt Kia forbereder seg på for nærmeste og fjernere fremtid. (Foto:KNUT MOBARG)


<b>MORRO FOR SMÅPENGER:</b> Disse bilene måles i smil per mil, og de blir det mange av. Vi gir deg fordeler og ulemper med begge morobilene.
MORRO FOR SMÅPENGER: Disse bilene måles i smil per mil, og de blir det mange av. Vi gir deg fordeler og ulemper med begge morobilene. (Foto:KAJ ALVER)

Les mer om: autofil, autofil magasin, blad, dashcam
Nøkkelord:

Diskutér denne artikkelen