Årets første Autofil i salg

Årets første Autofil i salg

Sjekk noe av hva du kan lese

Det nyeste Autofil har allerede ligget å godgjort seg i bladhyllene. Har du ikke rukket å kjøpe det ennå, kan du få en ørligen smugtitt og grunner til å kjøpe bladet denne gang.

Vil du heller lese bladene digitalt, kan du laste ned begge bladene til nettbrett og telefon HER allerede nå. Abonnenter laster ned alle årganger gratis.

Det enkleste er å få bladet rett i postkassa. Sjekk vårt gode tilbud HER.

Sjekk under for noe av hva du kan lese:

<b>3x7:</b> Svaret er ikke nødvendigvis 21. Vi leter etter en sekser på terningen når VW og Ford har fintunet konseptet i ny versjon og BMW entrer markedet med luksus.
3x7: Svaret er ikke nødvendigvis 21. Vi leter etter en sekser på terningen når VW og Ford har fintunet konseptet i ny versjon og BMW entrer markedet med luksus. (Foto:JAMEISON POTHECARY)


<b>I GODTEBUTIKKEN:</b> Vi hadde visst overbooket på jobben med skikkelige godbiter. Audi RS3, Golf R og Mini John Cooper Works. Forskjellige biler til forskjellige målgrupper. Hvilken ville du egentlig valgt?
I GODTEBUTIKKEN: Vi hadde visst overbooket på jobben med skikkelige godbiter. Audi RS3, Golf R og Mini John Cooper Works. Forskjellige biler til forskjellige målgrupper. Hvilken ville du egentlig valgt? (Foto:JAMEISON POTHECARY)


<b>NÅ MED TURBO:</b> Billigste 911 fås nå med turbo og en mindre facelift, men har det gjort den bedre?
NÅ MED TURBO: Billigste 911 fås nå med turbo og en mindre facelift, men har det gjort den bedre? (Foto:PORSCHE)


<b>LEXUSFØLELSE:</b> Vi har kjørt flaggskipet RX. Den er stor, oser kvalitet men... mangler stikkontakt. Bryr vi oss?
LEXUSFØLELSE: Vi har kjørt flaggskipet RX. Den er stor, oser kvalitet men... mangler stikkontakt. Bryr vi oss? (Foto:LEXUS)


<b>GUDINNEN:</b> 60 år etter lanseringen ser Citröen DS fortsatt ut som om den er på besøk fra en annen planet. Vi tar en nærmere titt på de forskjellige utgavene av 50-tallets mest futuristiske biler.
GUDINNEN: 60 år etter lanseringen ser Citröen DS fortsatt ut som om den er på besøk fra en annen planet. Vi tar en nærmere titt på de forskjellige utgavene av 50-tallets mest futuristiske biler. (Foto:TONY BAKER)


<b>SPINNVILL:</b> Selv en behersket Marcussen klarer ikke la bære å bølle når AMG byr på smultring. Sjekk hva han gar å melde om bilen etter en hard dag på jobb.
SPINNVILL: Selv en behersket Marcussen klarer ikke la bære å bølle når AMG byr på smultring. Sjekk hva han gar å melde om bilen etter en hard dag på jobb. (Foto:KNUT ARNE ;ARCUSSEN)


<B>ELLE MELLE:</B>Mini hadde sjarmen alene i flere år. Men så kom Citroen DS. Vi har hentet ut to brukte, føler på hvordan de kjennes ut med noen kilometer på baken og gir deg en anbefaling om hvilken du bør kjøpe.
ELLE MELLE:Mini hadde sjarmen alene i flere år. Men så kom Citroen DS. Vi har hentet ut to brukte, føler på hvordan de kjennes ut med noen kilometer på baken og gir deg en anbefaling om hvilken du bør kjøpe. (Foto:KAJ R. ALVER)

Les mer om: autofil, autofil magasin, blad, dashcam
Nøkkelord:

Diskutér denne artikkelen